Parkkosen koirajengi

Perussivu

UUTISET

UUTISIA 2023:


* 7.3.2023  Viikonloppu vietettiin Liettuassa, Liettuan KV-näyttelyssä nuorison (Rafu & Masi) kanssa. Erinomaisin tuloksin ja Rafu sai myös pari uutta titteliä nimensä eteen. :)

* 26.2.2023 Eilen käytiin Rafun kanssa korkkaamassa Suomen kehät junnuluokasta Jämijärvellä, tuloksella JUN ERI 2. Tuomarina Kimmo Mustonen.

* 20.2.2023 Viikonloppuna käytiin Tallinnassa; eka päivänä Esko & Rafu Erittäin Hyvin (EH) tuloksin ja Masi PEK 1:n verran. Toisena päivänä olikin pojat muuttuneet ERInomaisiksi: Esko PU 1 SERT ROP *EE & BALT MVA* ja Rafu PU 2 JUN-SERT ROP-JUN. Masin ollessa ROP-pentu ihanalla arvostelulla. :)


UUTISIA 2022:

* 7.12.2022 Viikonloppu meni Messarin tuloksia seuratessa netin välityksellä. :) Myös kotisivuja on hiukan päivitetty. Kotisivut ovat muuttaneet uudelle alustalle ja kaikki ei mennyt kuin Strömsössä.... Korjauksia pitää tehdä vielä paljon.

* 13.11.2022 Viikonloppu meni Jyväskylän näyttelyissä; Lauantaina kehähommissa ja sunnuntaina Eskon & Rafun kanssa kehässä. Esko hienosti PU 2 VACA ja Rafu päätti pentuluokan VSP-PENTUNA.

* 7.11.2022 Viikonloppu tuli vietettyä Tarton KV-näyttelyssä Eskon ja Rafun kanssa. Esko oli PU 3 eka päivänä ja toisena päivänä ERI 3. Rafu oli molempina päivinä ROP-PENTU. Kotiin tuomisina oli Rafulla 4 ruusuketta ja 2 pokaalia. 

* 26.10.2022 Viikko vierähti reissatessa Unkarissa, Komaromin 3 x CACIB-näyttelyssä. Kaksi ekaa päivää meni Erittäin Hyvin Eskolla, mutta viimeisenä päivänä Esko olikin sitten ERInomainen, PU 1, SERT, CACIB & ROP!! Samalla Eskosta tuli  uusi Kansainvälinen Muotovalio eli C.I.B.!!!! :D

* 4.10.2022 Lisätty Näyttelykalenteri 2023 sivuille.

* 27.9.2022 Tänään liittyi Parkkosen jengiin viides (5.) karvakorva, väriltään black & tan, Pienenpolun Mister BT Obelix, tuttujen kesken Masi. 🤩🤩

* 12.6.2022 Tämä päivä meni Tuurissa, ja tuuria oli mukana; Esko oli PU 2 ja esiintyi Pienenpolun kennelin kasvattajaluokassa ollen ROP-kasvattaja! 🤩

* 18.5.2022 Uusi karvakaveri tuli taloon tänään!! Kävin pikavisiitillä Tsekeissä hakemassa Rafun (ja Dannyn) kotiin. Danny meni Lappalaisen Kirsille ja Rafu jäi minulle. Rafu on ruskea poika ja Danny on musta. 🤩 Eli 4 karvapoikaa pyörii kotona. 

* 9.5.2022 Viikonloppu meni surullisissa tunnelmissa, kun 2 vanhinta lähtivät yhdessä sateenkaarisillan toiselle puolen. 😥 Näyttelykalenteria päivitetty myöskin. Nyt jengi on kutistunut 3:een urokseen...

* 14.3.2022 Päivitetty Rigan KV-näyttelyn ERInomaiset tulokset! Sisusta tuli Kansainvälinen muotovalio (C.I.B.), Latvian (LV MVA) ja Baltian (BALT MVA) muotovaliot! Esko sai myös uuden tittelin nimensä eteen, eli Latvian (LT MVA) muotovalio!! 😉

* 20.2.2022 Näyttelylistaa päivitetty.

* 31.1.2022 Viikonloppu tuli vietettyä Liettuan Kaunasissa KV-näyttelyissä Eskon kanssa. ERInomaisin tuloksin. :) 3 x SERT, 3 x CACIB & 3 x ROP sekä LT MVA!!!

* 6.1.2022 Näyttelylistaa päivitetty tälle vuodelle. Kajaani KV siirtyi huhtikuun alkuun. Seinäjoen KV ja Parkanon ryhmänäyttely on peruttu! Syynä siirtoon ja perumisiin on yhä edelleen korona!!!!

UUTISIA 2021:

* 29.10.2021 Saapui Belgiasta postia, eli Keken C.I.B. diplomi saapui!! Nyt Keke pääseekin sitten näyttelyistä eläkkeelle, kun tavoite on saavutettu: C.I.B. & FI & EE & RO & RO GR MVA-tittelit plakkarissa!  Ehkä sitten vetskuihin, kun ikää on tarpeeksi, jos sille tuntuu.

* 24.10.2021 Ensi vuoden näyttelykalenteria päivitetty. 8.10.21 vietettiin päivä Kuopiossa, Pienpystykorvien erkkarissa; Esko ainoastaan osallistui näyttelyyn, saaden ERInomaisen, valioluokkalaisia uroksia oli kaikkiaan 8 kpl. Tässä olikin sitten tämän vuoden näyttelyt.

* 15.9.2021 Viime viikonloppu tulikin vietettyä ulkomailla, pitkästä aikaa! Onneksi on jo koronarokotukset kunnossa, mikä mahdollisti reissun Romaniaan. 🤩 Mukana oli omista koirista vain Esko ja toiset pojat olivat Kirsin hoidossa. Kirsiltä sain mukaani Berthan. Molemmat reissaajat saivat 2 uutta titteliä: RO MVA ja RO GR MVA!! Molemmat olivat ensi kertalaisia näin pitkällä reissulla, mutta kaikki meni oikein hyvin, ja matkustivat bussissa kuin vanhat tekijät! 🤭 Eskolle ja Berthalle tuli myöskin 3 CACIB'ia!

* 5.9.2021 Syyskuun ensimmäinen viikonloppu vietettiin ryhmänäyttelyissä; ERInomaisin tuloksin: Ruovedellä lauantaina Esko oli ROP ja sunnuntaina Seinäjoella/Ylistarossa Esko oli VSP. Esko esiintyi myös Pienenpolun kasvattajaryhmässä, joka oli ROP-kasvattaja! 🤭

* 22.8.2021 Tänään käytiin pyörähtämässä Heinolan KR-näyttelyssä; ERInomaisin tuloksin! Mukana olivat Remu & Esko. Remu oli PU 2 ROP-vet ja Esko PU 3.  Esko esiintyi myös Pienenpolun kasvattajaryhmässä, joka oli ROP-kasvattaja. 🙂

* 21.8.2021 Tämä päivä vietettiin Ruoveden ryhmänäyttelyssä ERInomaisella tuloksella, kehässä kävi ainoastaan Esko. Sisu oli kyllä ilmoitettu, mutta jäi pois, koska karva ei kunnossa.

* 15.8.2021 Eilinen päivä meni Äänekosken ryhmänäyttelyssä, joka oli kaatosateesta huolimatta erinomainen. :) Ainoat mustat kleinit olivat minulta, ja tuloksiin olen tyytyväinen. Remu pisti parastaan ja nappasi ROP'in ja ROP-vetskuruusukkeet ja -pokaalit; Esko puolestaan oli PU 2. Sisu sai tyytyä EH:n, koska karva ei ole parhaimmillaan tällä hetkellä. 

* 31.7.2021 Tämä päivä meni Luumäen ryhmiksessä ERInomaisin tuloksin! Esko nappasi viimeisen SERT'insä kera VSP:n ja Sisu-iskä oli PU 2! Nyt on sitten Esko FI MVA-tittelin saavuttanut, eikä mennyt montaa päivää 2-vuotissynttäreistä; torstaina oli synttärit ja lauantaina heti ekasta mahdollisesta tuli valioksi!! :)💔

* 25.7.2021 Eilispäivä meni Outokummun reissulla ERInomaisin tuloksin. :) Esko oli ROP kera sertin, isä-Sisu oli PU 3 ja Remu oli sitten ROP-vetsku. Eli hienosti meni.😎

* 19.7.2021 Viikonloppu tuli vietettyä Viron maalla, Narvassa Keken & Eskon kanssa; mukana oli myös Pienenpolun Lady Punahilkka sekä Vil Meerom Doris. :) Esko oli kahdesti VSP kera CACIB'ien ja Keke oli kerran VSP kera SERT'in ja CACIB'in ja valioitui EE MVA:ksi sekä C.I.B.'ksi!!!!!! Toisena päivänä Keke olikin sitten EH, hammaspuutosten vuoksi. Tytöt olivat molempina päivinä ROPpeja!

* 12.7.2021 Viikonloppu menikin Laukaan kr-näyttelyssä; lauantaina oli 3 poikaa kehässä, kaikki ERInomaisin tuloksin: Esko: NUO ERI 1; Sisu VAL ERI 1 SA PU 3 ja sokerina pohjalla Remu: VET ERI 1 SA PU 2 ROP-VET!! Sunnuntaina olin sitten pyörittämässsä kehää. Lämmintä oli + 33 C.

* 5.7.2021 Eilen tuli käytyä Rantasalmen KR-näyttelyssä Eskon & Sisun kanssa, ERInomaisin tuloksin!! Sisu oli VAL ERI 1 SA PU 1 VSP ja Esko-poika oli NUO ERI 1 SA PU 2  ja sai toisen SERTinsä!!! Näyttely oli todella hyvin järjestetty ja helteinen sää suosi.

* 13.6.2021 Näyttelyt tuli korkattua tänään ERInomaisin tuloksin Tuurissa! :) Sisu oli VAL ERI 1 SA PU 2 ja poikansa Esko NUO ERI 1 SA PU 3 SERT!!! 💔😉 Esko esiintyi myös Pienenpolun kasvattajaryhmässä, joka oli ROP-kasvattaja!! Tästä on hyvä jatkaa näyttelyitä tänä vuonna, ja toivottavasti Korona helpottaisi...

* 6.6.2021 Näyttelykalenteria päivitetty taas kerran, ja nyt on jo pariin näyttelyyn tullut aikataulutkin!! Eli hyvälle näyttää, että Tuuri toteutuu ja päästään kehät korkkaamaan tälle vuodelle!! 👍

* 30.4.2021 Näyttelykalenteria päivitetty taas, vapun kunniaksi! 🤩 Toiveissa on, että ensimmäinen näyttely olisi 13.6.2021 Tuurissa!!! Toivottavasti on tuuria, ja näyttely todellakin pidetään! 👍

* 9.3.2021 Näyttelykalenteria taas päivitetty. Nyt on jo kesäkuun puoleen väliin asti paljon näyttelyitä peruttu!! Muutama näyttely on siirretty syksyyn, mutta onko vielä silloinkaan mahdollisuutta päästä kehiin - se jää nähtäväksi.

* 12.2.2021  Tämän vuoden näyttelykalenteria päivitetty.  Alkuvuoden kaikki näyttelyt on peruttu, tai siirretty loppusyksyyn.... mieti sitten tässä, mihinkäs sitä koiriaan ilmoittaisi. Syynä siirtoihin ja peruutuksiin on yhä edelleenkin Korona!!!

*********************************************************************

UUTISIA 2020:

* 6.9.2020 Viikonloppu vietettiin näyttelyissä: Lauantaina oltiin Ristiinassa kolmen pojan voimin; Kaikki olivat ERInomaisia: Esko JUN ERI 1, Sisu VAL ERI 1 SA PU 1 VSP & Remu VET ERI 1 SA PU 2 ROP-VET! Sunnuntaipäivä olikin sitten erkkari Kaivarissa; myöskin ERInomaisin tuloksin: Esko JUN ERI 2, Sisu VAL ERI 3 SA PU 4 ja Remu VET ERI 2!! Tähän onkin sitten hyvä päättää tämän vuoden näyttelyt!

* 15.8.2020 Pyörähdettiin Kajaanissa ryhmänäyttelyssä, Sisun & Eskon kanssa! Eskolla oli tuomarin mielestä liian paljon karvaa ja tuloksena EH 1. Sisu oli PU 1 VSP! 

* 1.8.2020 Pitkästä aikaa päästiin Suomessakin näyttelykehiin, tänään oli Pori KV! :) Tulokset olivat kummallakin pojalla ERInomaiset: Isä-Sisu PU 2 VACA ja poika-Esko PU 3 VARA-SERT!! :) Eli hyvä aloitus Eskolla junioriluokassa!

* 13.7.2020 Pitkästä aikaa päästiin näyttelyihin, kylläkin Vironmaalle. :)  Viikonloppu vietettiin Pärnussa ERInomaisin tuloksin Sisun ja Eskon kanssa. :)  Sisusta tuli viikonlopun aikan EE & FI MVA ja Esko sai ensimmäisen tittelinsä: EE JMVA! Esko osallistui myös Pienenpolun kennelin kasvattajaluokkaan jokaisena päivänä (3), ollen jokaisena päivänä ROP-kasvattaja sekä perjantain spitzerkkarin BIS 2-kasvattaja!

* 24.4.2020 Koronaviruksen vuoksi näyttelyt ovat nyt peruttu 31.7.2020 saakka, hallituksen päätös. Toivottavasti elokuussa jo pääsisi joihinkin näyttelyihin....

* 26.3.2020 Nyt on pitkä tauko näyttelyrintamalla, koska Korona-virus on vallannut maailman. Näyttelyt on tällä tietoa peruttu 31.5.2020 asti, mutta ennusteet ovat, että vasta loppuvuodesta EHKÄ päästään kehiin, jos silloinkaan!! Harmittaa kyllä paljon, kun Esko ei päässyt kuin kerran pentuluokkaan ja seuraavaksi sitten mennään joko junnuihin tai suoraan nuoriin. Ei tule paljoa kokemusta, mutta terveys ennen kaikkea! :)

* 8.3.2020 Eilinen päivä vietettiin Seinäjoen ryhmänäyttelyssä. Esko oli ensimmäistä kertaa näyttelykehässä ja suoriutui tehtävästään erinomaisesti ollen ROtunsa Paras pentu! 

* 12.1.2020 Vuoden ensimmäinen näyttely korkattiin Kajaanista ERInomaisella tuloksella Sisun kanssa. :) Remukin oli ilmoitettu, mutta karvattomuuden vuoksi Remu oli poissa kehästä.

* 1.1.2020  Uusi vuosikymmen aloitettiin rauhassa oleilulla. Näyttelylistaa on päivitetty. Tänään vanhemmat jengiläiset pääsivät hoidosta uuteen kotiin. Oli siinä hieman ihmettelemistä, kun matkaan ei kulunutkaan kuin 5 minuuttia, kun oltiinkin jo kotona! Kotona sitä riittikin sitten ihmettelyä, kun kaikki oli aivan uuden tuoksuista!

*********************************************************************

UUTISIA 2019:

* 31.12.2019 Loppuvuodesta on osoitekin muuttunut Saarijärveltä Lievestuoreelle. :)  Muuttorumban ajan pojat ovat olleet Pienenpolun kennelissä hoidossa, josta suuret kiitokset Kirsille!  Joulua vietettiin Jämsässä isän luona, mukana olivat ainoastaan Sisu & Esko, muut pojat olivat vielä Kirsin hoidossa.

* 3.10.2019 Viikonloput ovat menneet ympäri Suomen, Baltian ja Euroopan. Tuloksia on tullut myöskin; Sisu on vieraillut Romaniassa saavuttaen  RO JMVA ja RO MVA-tittelit. Remu vieraili myös Romaniassa saaden RO VMVA-tittelin kotiintuomisena. Viime viikonloppuna käytiin Liettuan Palangan sateisessa KV-näyttelyssä, josta Sisu sai tittelin LT MVA!  Sisusta on tullut isä neljälle pentueelle: Pienenpolun kenneliin x 3 ja Basnauz kenneliin. ❤  Koirajengi kasvoi yhdellä mustalla karvalapsella: Pienenpolun Mister Asterixilla aka Esko, joka on Sisun poika.❤❤

* 16.6.2019 Eilinen päivä meni Jämsän näyttelyssä ERInomaisin tuloksin: Remu VSP ja ROP-vet., Keke ERI 1 ja Sisu PU 2 SERT!   🤪  

* 10.6.2019 Viikonloput ovat menneet reissuissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin! Enimmäkseen ERInomaisin tuloksin.... :) Muutama uusi valiokin on tullut: Remu LT VMVA ja Sisu LT JMVA! 🙂

* 28.4.2019 Viikonloppu vietettiin Kouvolassa ERInomaisin tuloksin: Remu toista kertaa veteraaniluokassa ollen ROP & ROP-vetsku. Sisu oli PU 3 VARA-SERT.🙂

* 24.3.2019 Viikonloppu vierähti Turun KV-näyttelyssä poikien kanssa. 

* 15.2.2019 Näyttelykalenteria päivitetty; alkaa olemaan jo aika kivasti tuomarit selvillä näyttelyihin, vielä puuttuu tietysti loppuvuodelta tuomaritiedot...😙

* 25.1.2019 Vuoden ensimmäisessä näyttelyssä Kajaani KV:ssä (13.1.2019) olivat molemmat pojat ERInomaisia; Keke PU 2 VACA => CACIB ja Sisu eka kertaa junnuissa: PU 3 SERT!! Parin päivän päästä lähdettiin Sisun kotimaahan näyttelyihin (Slovenian Winner 2019), mukaan saatiin Kirsiltä Miss Vinha, joka sitten nappasikin Slovenian muotovalion arvon mukaansa; Keken ollessa eka päivänä ERI 2 ja toisena päivänä EH. Sisu oli molempina päivinä ROP-juniori, PU 1 ja VSP saaden myös tittelin SIJW-19 (Slovenian Juniorivoittaja 2019). Vuoden näyttelyt alkoivat siis hyvissä tunnelmissa ja hyvillä tuloksillta, tästä on hyvä jatkaa!! 😎

*********************************************************************

UUTISIA 2018:

* 17.12.2018 Viikonloppuna pyörähdettiin Helsingissä Messarissa (lauantaina) Keken & Sisun kanssa. Kekelle tuli EH ja Sisu oli PEK 3. Tähän päättyi Sisun pentunäyttelyt ja ensi vuonna korkataan sitten Junioriluokka! 🙂Tänään vietetään rauhallisesti Manun 9-vuotissynttäreitä ihan kotioloissa! 💋❤

* 12.11.2018 Viikonloppu meni Jyväskylän koiranäyttelyssä kehätoimitsijana. Kiitokset Kirsille Sisun ja Keken esittämisestä sunnuntaina kehässä! 🙃 Sisun ensiesiintyminen meni hienosti, juuri 7 kk:n ikäisenä! 

* 14.10.2018 Etusivun kuva uusittu, jossa nykyinen jengi kokonaisuudessaan. Muutamalle muullekin sivulle vaihdettu kuva.

* 12.10.2018 Sisun kanssa käytiin eläinlääkärillä otattamassa maitokulmurit pois, kaikki 4. Eivät edes heiluneet, vaikka uudet kulmurit olivat kasvaneet jo yli puoleen korkeuteen. Onneksi kaikki meni hyvin! Sisu oli eilen illalla hyvin rauhallinen, mutta tänään (13.10.) on jo entinen meno päällä! ❤ 

* 26.9.2018 Keskiviikkona 3 pojista kävivät uusinta terveystarkastuksissa. Remulta tarkistettiin ainoastaan silmät, jotka olivat terveet!! ❤ Wexiltä ja Kekeltä tarkastettiin sekä silmät ja polvet; polvet olivat molemmilla 0/0 ja silmät terveet myös molemmilla pojilla!❤

* 24.8.2018 Lisätty Sisusta uusi kuva omalle sivulle.  ❤

* 8.8.2018 Viime viikonloppu meni helteisessä Liettuassa (Druskininkai) Keken ja parin lainakoiran (Lady Betty & Lapin Timantti) kanssa. Toiset omat pojat olivat Kirsin hoidossa Lievestuoreella, ja kiltisti olivat pojat olleet hoidossa! 🙂

* 23.7.2018 Keke viettää tänään 3-vuotissynttäreitä hyvin rennosti löhöillen Sisu-pennun kanssa. No tietty vähän täytyy riehuakin Sisun kanssa...

* 22.7.2018 Ylivieskassa käytiin lauantaina hakemassa Kekelle EH hoikan yleisilmeen ja karvattomuuden vuoksi.

* 20.7.2018 perjantai-iltana pyörähdettiin Kemi-Tornion lentokentällä hakemassa uusin perheenjäsen, Sisu. Viralliselta nimeltään Mylegend Moonshine, joka muutti Sloveniasta tänne Suomeen. Sisu on yhteisomistuksessa Lappalaisen Kirsin (kennel Pienenpolun) kanssa, ja Sisu asustelee täällä Saarijärvellä.🙂

* 29.4.2018 Viikonloppu vierähti ryhmänäyttelyissä: Lauantaina Ruovedellä ja sunnuntaina Kouvolassa; ERINomaisin tuloksin: Remu molempina päivinä VAL ERI 1 SA PU 2 ja Keke lauantaina VAL ERI 2 SA ja sunnuntaina VAL ERI 2 SA PU 4. Lauantaina tuomareina olivat Anneli Pukkila (Remu) ja Juta Haranen, Viro (Keke) ja sunnuntaina molemmilla pojilla Paavo Mattila.🤩

* 11.03.2018 Viikonloppu vierähti Sastamalassa erikoisnäyttelyssä; Remun piti esiintyä kehässä, mutta ennen kehää ei käyttänyt vasenta takajalkaa laisinkaan, niin jäi kehään meno kokonaan. Keke  kävi pyörähtämässä kehässä EH:n arvoisesti...🙂

* 4.3.2018 Vuoden ensimmäinen näyttely korkattiin ERInomaisin tuloksin eilen Juukan ryhmänäyttelyssä: Remu PU 1 & VSP ja Keke myöskin PU 1 & VSP. Keke myös osallistui Pienenpolun kennelin kasvattajaryhmään, ollen ensin ROP-kasvattajaluokka sekä BIS 2-kasvattajaryhmä!! 🙂

*********************************************************************

UUTISIA 2017:

* 10.12.2017 Viikonloppu meni Helsingin kv-näyttelyssä.

*  27.11.2017 Viikonloppu meni Tampereen KV-näyttelyssä; molemmat pojat olivat ERInomaisia; Kekelle myös SA! 🙂

* 14.9.2017 Viime viikonlopun näyttelyturnee olikin hieman kauempana, kun olin Romanian Dracula Show'ssa Keken kanssa. Mukana oli myös Keken kasvattajalta lainassa Betty (Pienenpolun Lady Betty) ja Ninni (Ch Pienenpolun Unelman Kaunotar). Hienosti meni matkat ja tuloksiakin saatiin: Molemmille valioille (Ninni & Keke) RO & RO GR MVA-tittelit ja Bettylle RO JMVA-titteli!! :) Kiitos Kirsi Manun, Remun & Wexin hoidosta! :)

* 28.8.2017 Elokuun viikonloput ovat menneet koiranäyttelyissä ympäri Suomen maan: 6.8. Valkeakoskella (vesisateessa); 12.8. Turussa, 20.8. Heinolassa ja viime viikonloppuna lauantaina 26.8. Mäntyharjulla ja sunnuntaina 27.8. Kaivopuistossa. Tuloksiin voi olla enemmän kuin tyytyväinen: Remu 2 x ROP, 1 x VSP, 1 x PU 3 ja 1 x ERI 4. Keken tuloskimara: 2 x VSP, 1 x ERI 3 ja 1 x ERI.

* 23.7.2017 Viikonloppu tuli vietettyä Saarijärven koiranäyttelyssä; työtehtävissä palkintojen jakopisteessä. Omista koirista Remu ja Keke kävivät kehässä Keken kasvattajan esittäessä molemmat pojat. Remu oli ROP ja Keke oli PU 2 + SERT => FI MVA!! juuri 2-vuotissyntymäpäivänään!! 🙃😀

*  28.5.2017 Viikonloppuna tuli "hieman" istuttua autossa: Eilen oltiin Sodankylässä koiranäyttelyssä Keken & Remun kanssa; molemmat olivat ERInomaisia, luokkavoittajia sekä PU 2. Kekelle tuli ensimmäinen VARA-SERT.

* 14.5.2017 Tämä päivä vietettiin aurinkoisessa Eurassa ERInomaisin tuloksin: Retu ROP ja Keke PU 2 SERT!! Keke osallistui myös Pienenpolun kennelin kasvattajaryhmään, ollen ROP- + BIS 4- kasvattajaryhmä!!🙂

* 12.5.2017 Vuoden 2017 Näyttelykalenteria on päivitelty ja nyt on kaikki tuomarit julkistettu tälle vuodelle! 🤪

*  29.4. - 1.5.2017 Wappuwiikonloppu vietettiin vähän ympäri Suomea: lauantaina pyörähdettiin Kiuruvedellä ERInomaisin tuloksin: Remu VSP & Keke PU 2 SERT; sunnuntaina käytiin Tohmajärvellä myöskin ERInomaisin tuloksin: Remu ROP & Keke PU 2 SERT; ja Wapunpäivänä käytiin Hankasalmella myöskin ERInomaisin tuloksin: Remu VSP & Keke ERI 1. Keke esiintyi myöskin Pienenpolun kennelin kasvattajaryhmässä, joka oli ROP-kasvattaja sekä BIS 4-kasvattaja!

* 19.3.2017 Viikonloppu meni ryhmänäyttelyissä: Lauantaina Seinäjoella Remu PU 2 & Keke ERI 2. Keke myös BIS 1-kasvattajaryhmässä! 🙂 Sunnuntaina Korpilahdella Remu VSP & Keke ERI 1; Keke myös BIS 4-kasvattajaryhmässä!! ❤

* 14.3.2017 Näyttelykalenteria on taas päivitetty, alkaa olla jo suurin osa tämän vuoden näyttelyiden tuomareista selvillä.... 🤭

* 5.2.2017 Tänään käytiin Parkanon ryhmiksessä Keken kanssa vähän harjottelemassa n. ½ vuoden jälkeen tuota näyttelyhommaa... Erittäin Hyvällä menestyksellä...

* 4.2.2017 Poikien sijoitukset Pienpystykorvat ry:n järjestämässä Vuoden 2016 Kleinspitz-kisassa merkitty poikien sivuille! 😙

* 1.2.2017 Näyttelykalenteria taasen päivitelty!! 😙

* 9.1.2017 Vuoden 2017 näyttelykalenteria taas päivitelty!

********************************************************************

UUTISIA, 2016:

* 21.12.2016 Vuoden 2017 näyttelykalenteria päivitetty! 🤪

* 9.12.2016 Tänään kävi Keke silmä- ja polvitarkastuksessa, ja terve Keke olikin! ❤ Kiitos kasvattaja-Kirsille terveestä pojasta + kyyditsemisestä tarkkiin! 🙃

* 29.11.2016 Vuoden 2017 näyttelykalenteria on taas päivitetty!!😙

*  17.10.2016 Viikonloppu meni matkustaessa: pyörähdettiin Latviassa, Valmieran kansallisessa näyttelyssä....tuloksia ei paljon saatu, mutta muuten oli mukavaa; varsinkin matkaseura! 🤩

*  7.10.2016 Etusivun kuva vaihdettu tuoreempaan. 

* 5.10.2016 Vuoden 2017 näyttelykalenteri julkaistu sivuilla!  🤩Nyt ovat pojatkin jo kotiutuneet ja hyvin viihtyvät uudessa kämpässä. 

* 25.9.2016 Paljon on kerinnyt tapahtua tässä reilun kuukauden aikana..... Uusi paikkakunta, uusi asunto ja työpaikka! 😙 Pojatkin olivat kuukauden hoidossa Pienenpolun kennelissä, kun oli muuttolaatikoita uusi asunto täynnä (sekä koottavia huonekaluja)! 

* 5.8.3026 Lomamatka tuli tehtyä Kroatian Splitiin, koirat tietysti mukana! ❤ Näyttelyitä oli kaikkiaan 4, jotka pidettiin iltayöstä (klo 19.00 alkaen, hotellilla n. klo 3.00).  Mukavaa ja lämmintä oli, ehkä vielä joskus uudestaan tehdään tämä samainen reissu! 🙂

* 16.7.2016 Tänään pyörähdettiin Mäntsälässä koko köörin kanssa. Oli todella ERInomainen ja aurinkoinen päivä! Keke oli JUN ERI 2; Wexi AVO ERI 1 SA PU 2 SERT *FI & RO MVA* ja Remu-iskä VAL ERI 1 SA PU 1 ROP!!!!!❤😀Manu oli mukana antamassa neuvoja nuoremmille. 😙

* 11.7.2016 Viikonloppu meni Virossa, Pärnun kauniissa maisemissa; koko jengi mukana.😀

* 3.7.2016 Tänään pyörähdettiin Karjaan näyttelyssä Wexin ja Keken kanssa, ERInomaisin tuloksin: Wexi PU 2 SERT ja Keke PU 1 SERT VSP!! ❤😀

* 6.6.2016 Viikonloppuna oltiin Jämsän näyttelyissä: lauantaina Jämsän raviradalla ja sunnuntaina Himoksella. Viikonloppu oli tulosten mukaan ERInomainen kaikilla kolmella, jotka kehässä kävivät. Keke avasi Sertti-tilinsä ollen myös PU 2!

* 21.5.2016 Tänään vietettiin kaunista aurinkoista päivää Tuomarinkartanolla; tuloksiakin saatiin: Remu PU 3, Wexi EH 1 ja Keke korkkasi junnuluokan tuloksella: ERI 2! 😉

* 17.4.2016 Tänään oltiin Messarissa pentunäyttelyssä viimeistä kertaa Keken kanssa, tuloksella ROP-pentu! Seuraava kerta onkin sitten junnuluokassa....😙

* 21.3.2016 Viikonloppuna tuli käytyä Latvian näyttelyssä poikien kasvattajan kanssa; tuloksista sen verran, että Keke ROP-pentu ja Remu PU 2 VACA. Samalla vietettiin Remun 5-vuotissynttäreitä! 💋

* 23.2.2016 Tulipa tehtyä viikon reissu Romaniaan poikien kanssa. Tuloksiakin saatiin: Keke 4 x ROP-pentu; Wexi 2 x ROP & SERT & 1 x CACIB & 2 x EH 1; Remu 1 x ROP & Manu 1 x ROP, SERT & CACIB & Romanian Muotovalio (RO CH). 😉 Matka meni hyvin ja matkaseura todella mukavaa!

* 13.2.2016 Pentunäyttelyssä tuli pyörähdettyä Lahdessa Keken kanssa, nyt saatiin jo KP ja oltiin PU 2-pentu! 🤭

* 17.1.2016 Tänään käytiin Keken kanssa Lahden pentunäyttelyssä kokemusta hakemassa.  Samalla tuli myös Kekelle kokemusta julkisilla kulkemisesta.... 😋

* 10.1.2016 Tänään käytiin Keken kanssa Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä kokemusta hakemassa!! 😎

*********************************************************************

UUTISIA, 2015:

* 23.12.2015  Etusivulle Joulun toivotukset! Ulkona lämpötila huitelee n. +5 asteessa....lumesta ei tietoakaan!

* 6.12.2015 Vuoden viimeiset näyttelyt vietettiin Messukeskuksessa; Lauantaipäivä (5.12.) meni kehätoimitsijana ja sunnuntai (6.12. Itsenäisyyspäivä) pyörähdettiin kehässä Remun & Wexin kanssa. Manu & Keke viettivät aikaa kahdestaan kotosalla...

* 13.10.2015 Käytiin poikien kanssa joukkotarkissa: Terveet silmät olivat kaikilla 3:lla, Wexillä on 1/1 polvet ja Manulla vieläkin 0/0. Wexin sydän myös kuunneltiin, eikä sivuääniä kuulunut! :)

* 12.10.2015 Viikonloppu meni Latvian reissulla: Remu lauantaina ROP ja Wexi ERI 1. Sunnuntai meni sitten hieman kehnommin: Remu ERI 1 ja Wexi EH 1. Manu oli matkassa mukana ja Keke oli Tuulan hellässä hoidossa! ❤

* 4.10.2015 Etusivu uusittu ja Keken sivulle lisätty kuva. :)

* 19.9.2015 Parkkosen koirajengi täydentyi yhdellä uroskleinillä, joka sai kutsumanimekseen Keke. ❤

* 29.8.2015 Tänään aamupäivä tuli vietettyä Tervakosken KV-näyttelyssä: Remu ERInomainen + SA + PU 4; Wexi sai tyytyä olemaan Erittäin Hyvä. Kiitos Pitkäsen Tuulalle seurasta + kyydistä! 

* 22.8.2015 Tänään tuli pyörähdettyä Kouvolassa näytelmissä; Remu ERInomainen ja Wexi oli Hyvä. Kiitos Sipposen Sarille seurasta + kyydistä! 🙂

* 12.7.2015 Tänäänkin oltiin Laukaan näyttelyssä; Remu oli ERInomainen ja Wexi oli Erittäin Hyvä.

* 11.5.2015 Päivä tuli vietettyä Laukaan ryhmiksessä.  Remu oli VSP ja Wexi oli ERInomainen  ilman SA:ta.

* 4.7.2015 Aamupäivä vietettiin Tuusulan näyttelyssä: Aurinkoa saatiin ihan riittämiin ja Wexi avasi SA-, PU- ja SERT-tilinsä ollen ensimmäistä kertaa ERI 1 SA PU 2 SERT!! ❤Samalla Wexi oli myös ROP-juniori (Royal Canin). Remu sai tyytyä olemaan ERI 3! 🙂

* 27.6.2015 Päivä vietettiin Helsingissä Pienpystykorvat ry:n järjestämässä luonnetestissä! Testattua tuli Manu & Remu; tulokset olivat kyllä ihan koirien näköiset! 😙

* 22.6.2015 Juhannus tuli vietettyä pohjoisessa näyttelyn merkeissä: Norjaan Tromssan KV-näyttelyissä käytiin pyörähtämässä Wexin ja Remun kanssa. Manu oli myös matkassa mukana! 🤭

* 13.6.2015 Salon näyttely oli aurinkoinen, ja tuloksiakin tuli: Remu VSP ja Wexille 2 ERI! 🙂 Manu oli myös matkassa mukana!

* 6.6.2015 Riihimäen näyttelyssä nautittiin auringonpaisteesta Remun & Wexin kanssa. Tuloksiakin hieman saatiin: Remu oli VSP ja Wexin sai ensimmäisen ERI:n! 🙂

* 25.5.2015 Lisätty Remun 4. pentueen kuvia jälkeläisten sivulle.

* 24.5.2015 Helsingin Tuomarinkartanossa käytiin hieman kastumassa sekä auringonpaisteessa kaikkien kolmen kanssa: 3 x EH oli tuomio.

* 19.5.2015 Lisätty pari kuvaa Wexistä ja Remusta. :)

* 25.4.2015 Tämä päivä vietettiin Harjavallan ryhmänäyttelyssä, aurinkoinen oli ilma!! Tulokset olivat vähän muuta...

* 29.3.2015 Eilinen päivä vietettiin Turku KV:ssä.

* 15.3.2015 Vaihdettu etusivun kuva tuoreempaan!

* 21.2.2015 Lisätty Remun 3. pentueen poikien kuva,. pojat etsivät omaa kotia! Kiitos kuvasta Merja! ❤

* 26.4.2014 Vaihdettu etusivun kuva keväisempään!! :)

* 8.2.2015 Remun 3. pentueen kuva lisätty sivulle! ❤

* 19.4.2014 Tänään käytiin pyörähtämässä Laitilan ryhmänäyttelyssä; Remu oli ROP ja Manu sai tyytyä ERInomaiseen Honkasen Kirsin tuomaroinnissa! :) Lisätty Remun jälkeläissivu sekä kuva Remun tytöstä! ❤

* 2.2.2015 Remun 3. pentue näki päivän valon 30.1.2015! ❤Pentueessa 4 pentua: 2 soopelia ja 1 musta urospentu sekä 1 soopelinarttupentu, emänä Cinnan Cinnan Olivia. 💋

* 26.3.2014 Käytiin pyörähtämässä viikonloppuna Korpilahden ryhmiksessä; molemmat pojat olivat ERInomaisia Nummijärven Eskon tarkastelussa! :)

*********************************************************************

Uutisia, 2014:

* 23.2.2014 Kotimaan näyttelyt avattiin Jyväskylässä: Remu ERInomaisella ja Manu ollen PU 4. Manu esiintyi myös Pienenpolun kennelin kasvattajaluokassa => Rop-kasvattaja. 

* 7.12.2014 Vuoden viimeiset näyttelyt vietettiin viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa. Lauantaina oli Erittäin Hyvä päivä molemmilla pojilla, ja sunnuntaina Remulla oli sitten Erinomainen päivä. Manu vietti sunnuntaipäivän Wexin kanssa kotona.. :)

* 13.2.2014 Remulle syntyi ensimmäinen pentue Pienenpolun kenneliin; narttupentu black & tan-värinen. ❤❤ Emänä Fi Mva Pienenpolun Lady Beauty.

* 22.1.2014 Vuoden ensimmäiset näyttelyt käytiin Slovenian Ljubljanassa, hyvin tuloksin: Remusta tuli SiW-14 sekä uusi C.I.B.! 🙂

* 10.11.2014 Viikonloppu vietettiin Keski-Suomessa, lumisissa maisemissa. Samalla pistäydyttiin Jyväskylän KV-näyttelyssä...🤩

*********************************************************************

* 21.10.2014 Vuoden 2015 näyttelykalenteria päivitetty useammalla näyttelyllä! 🤭

Uutisia, 2013:

* 14.12.2013 Tämä päivä meni Pohjoismaiden Voittajassa ja eilispäivä Helsinki Winner'issä...

* 7.9.2014 Tämä viikonloppu vietettiin Tuomarinkartanossa auringonspaisteesta nauttien; Remu oli PU 2 ja Manu EH 1. 🤩 

* 10.12.2013 Ensi vuoden (2014) näyttelykalenteria päivitetty. Pari viikkoa sitten saapui Remun SI JMVA & MVA ruusukkeet ja diplomit! :)

* 24.8.2014 Tänään pyörähdettiin Heinolassa ja tuloksia saatiin: Remu VSP ja Manu PU 2!! :) 

* 11.11.2013 Viikonloppu vietettiin Latvian Riikan KV-näyttelyssä. 🙂

* 18.11.2013 Viikonloppu meni tällä kertaa Keski-Suomessa Jyväskylän KV-näyttelyssä, tuloksilla ERInomaiset! :)

* 31.8.2014 Tänään nautittiin kauniista auringonpaisteesta Kaivopuiston erkkarissa. :)

* 17.8.2014 Viikonloppu meni Keski-Suomessa uuden perheenjäsenen hakureissulla. Tänään kotiuduttiin sitten Espooseen, ja hyvin homma toimii. Wexi ottaa mallia isästään sekä Manusta... Manun mielestä Wexin ruuat maistuvat huomattavasti paremmille kuin omat... :)

* 13.10.2013 Etusivun kuva vaihdettu syksyisempään kuvaan. 🤭

* 1.10.2013 Tänään saapui Sloveniasta Manulle SI MVA ja SI JMVA-diplomit sekä kauniit ruusukkeet. 🤩

* 26.10.2013 Tänään käytiin pyörähtämässä Lahden KV-näyttelyssä; molemmat pojat olivat ERI 3:sia! 🤭

* 18.8.2014 Lisätty Wexistä pari kuvaa omalle sivulle! ❤

* 28.7.2014 Saarijärvellä tuli vietettyä helteinen koiranäyttelyviikonloppu! :) Molemmat olivat ERInomaisia SA:n kanssa, Remu oli lisäksi PU 2! :)

* 23.9.2013 Tänään syttyi uusi tähti taivalle, kun Topin tuskat loppuivat..... 💔

* 21.7.2014 Viikonloppu meni Ristiinan näyttelyssä sekä Puuppolassa Pienenpolun kennelin kesäpäivillä! Pojat olivat molemmat ERInomaisia, SA:t sekä Remu oli PU 2 ja Manu oli PU 4! :) Aurinkokin lämmitti mukavasti! :)

* 12.9.2013 Viime viikonloppu meni Dracula Show'ssa Romaniassa. Tuloksiakin saatiin Remulle: RO & RO GR MVA!! :) Manu sai tyytyä ERInomaiseen x 3, kerran PU 2.

* 18.8.2013 Tänään oli vuorossa Heinolan näyttely, ja tulokset olivat seuraavanlaiset: Remu ERI 3 ja Manu PU 2! Topi oli mukana myös täälläkin...🤭

* 7.7.2014 Viime viikonloppu vietettiin Viron maalla, Pärnussa. Hyvät oli ilmat, aurinko paistoi koko viikonlopun!! Tuloksiakin saatiin... 👍

* 17.8.2013 Tänään käytiin Kouvolassa näyttelyssä, ja tuloksiakin saatiin: Remu oli PU 4 ja Manu pisti paremmaksi ollen VSP!!! Topikin oli kannattamassa kavereita! 🙂

* 28.6.2014 Lisätty ERINomaisten poikien tulokset Forssan näyttelystä!! Manu oli ROP ja Remu VSP!! ❤❤

* 20.6.2014 Lisätty Remun 2. pentueen kuvia, Remun jälkeläiset sivulle!❤

 * 5.8.2013 Viikonlopun näyttelyreissu tuli tehtyä Liettuan Druskininkaihin.... Tuloksia tuli molemmille pojille: Remusta & Manusta LT & BALT MVA!!! :) Topikin oli matkassa mukana, kannatusjoukoissa!! 🙂❤Remulle myös epävirallinen titteli: Klubi Winner 2013. 😀

* 16.6.2014 Viikonloppuna käytiin pikavisiitillä Norjan Tromsson KV-näyttelyssä: molemmille ERInomaiset + SA:t + CACIB:it!! :) Remu PU 2 ja Manu PU 3!! 

* 11.5.2014 Tänään pyörähdettiin Helsingin KV-näyttelyssä; molemmat olivat ERInomaisia + SA:t sekä Remu PU 3 !

* 28.7.2013 Remu korkkasi valioluokan, ollen ERInomainen 2; Manu sai tyytyä Erittäin Hyvään 2 Helsingin KV Eukanuba Show'ssa.

* 27.4.2014 Tänään pyörähdettiin Lahden KV-näyttelyssä! :)

* 24.7.2013 Saapui Viron muotovalion vahvistus Remulle, joten samalla Remusta tuli FI MVA!! :) Nyt vielä täytyy odotella, että saa Suomen Kennelliitosta vahvistuksen, niin pääsee anomaan muitakin valionarvoja Remulle!  🙂❤

* 14.7.2013 Remu oli ERInomainen ilman SA:ta ja Manu ERI 2 SA PU 2 Hyvinkään näyttelyssä! :)

* 8.7.2013 Remusta tuli viikonloppuna Viron muotovalio (EE MVA) ja samalla myös muutama muukin valioarvo: FI & LT & LV & BALT & SI MVA!! Manu tyytyi olemaan ERInomainen ilman SA:ta kahdesti! :D

* 30.6.2013 Tuusulassa pojat olivat ERInomaisia, ja Remu jatkaa sertin metsästystään... :)

* 23.6.2013 Vaihdettu etusivun kuva. :)

* 16.6.2013 Tänään juhlitaan Manun Suomen muotovalion arvoa!!! :) Manu nappasi SERT:in Kotkan KV:stä, joten Manun tittelit lisääntyivät "muutamalla" valionarvolla: FI & EE & LV & SI MVA EE & LT & LV & BALT & SI JMVA SIJV-11 LTJV-11 SIV-12. Remu jatkaa viimeisen sertin metsästystä, Kotkasta ERI 1 ilman SA:ta. 🤩

* 11.6.2013 Tänään vietetään "vanhan herran" 9-vuotissynttäreitä! Onnea Topille! ❤❤

* 6.4.2013 Lisättiin uusia kuvia pojista, myös etusivulle uusi kuva!

* 31.3.2013 Pääsiäinen vietettiin Korpilahden näyttelyssä, Remu ERInomainen ja Manu PU 2 VARA-SERT!

* 20.3.2013 Tänään vietetään Remun 2-vuotissynttäreitä!! ❤

* 28.2.2013 Päivitetty lisää näyttelykalenteria! 😙🙂

* 21.2.2013 Näyttelykalenteria päivitetty ajantasalle! 🙃

* 3.2.2013 Käytiin Keuruun ryhmänäyttelyssä viikonloppuna. Remulle ERI+SA ja Manulle EH.

* 20.1.2013 Käytiin Turun KV-näyttelyssä Remun & Manun kanssa. Molemmille EH:t.

* 16.1.2013  Pyörähdettiin Remun kanssa Slovenian näyttelyssä viikonloppuna, tuloksena yksi sertti + cacib!! :)

*********************************************************************

Uutisia; 2012:

* 24.12.2012 Uusitut kotisivut nettiin! :)

* 18.12.2012 Remulle 3 & 4 CACIB Liettuasta viikonloppuna! :) Manu juhli eilispäivänä 3-vuotissynttäreitään! :)

* 16.9.2012 Topi ROP-vetsku Hyvinkään ryhmiksessä! :)

* 11.8.2012 Remulle 4. Suomen sertti Helsingin kesänäyttelystä! :)

* 6.8.2012 Remusta tuli EE & BALT JMVA Pärnun turneella!!

* 22.7.2012 Remu sai kolmannen Suomen sertin Mäntsälän näyttelystä! ;)

* 11.6.2012 Remusta tuli LV & LT JMVA Latvian turneella ja Manu sai SERT:n!! Topi juhlii 8-vuotissynttäreitään tänään!! :D

* 6.5.2012 Remu sai toisen Suomen sertin Jämsän ryhmänäyttelyssä, olen myöskin VSP!! :)

* 14.4.2012 Topilla ilmeni pieni sivuääni sydänkuuntelussa, vastaavasti Manulla ja Remulla on terve sydän! :) Remulta tarkistettiin myös polvet (0/0) ja silmät (caruncular trichiasis, lievä & todettu). :)

* 1.4.2012 Remulle ensimmäinen Suomen sertti Korpilahden ryhmänäyttelystä, lisäksi myös VSP!! :)

* 19.3.2012 Remulle junnusertti Latvian KV:stä sekä LVJW-12 titteli! :)

* 12.3.2012 Manulle luokkasertti ja Remulle junnusertti Liettuan KV:stä!!

* 18.1.2012 Lisätty Manun & Remun tulokset Slovenian näyttelyistä: Manulle SIW-12 ja Remulle SIJW-12!!

*********************************************************************

* 26.12.02 Sivut avattu ja julkaistu Internetissä...... ;-)

Uusimmat kommentit

14.10 | 16:18

Olet Mirja kyllä ihana kun tätä ylläpidät. Niin helppoa katsoa ja miettiä ...

22.12 | 14:52

Kiitos Jaana!

23.07 | 12:19

Onnea uudesta perheenjäsenestä

05.05 | 13:16

Hieno kuva mun Iskästä!